Syyskuvauksia ja mietteitä ulkonäöstä

Heips,

Nyt on lomailut lomailtu ja alkoi se syysflunssakin, jota on kovasti liikkeellä 🙁 Töissä siirrytään tämän kuukauden aikana talvikauteen ja muutenkin kelit kylmenee ja syksy tuntuu jo luissa ja ytimissä. Syksy on mukavaa aikaa JOS on valoisaa eikä satele liiemmin, juuri sellaisia kauniita syyspäiviä tässä onneksi on ollutkin 🙂

Käytiin mahtavan kuvaajan Anssi Laurin kanssa kuvailemassa syksyisessä Kaivopuistossa muutamia viikkoja sitten ja saatiinkin mun mielestä oikeen raikasta ja hyvää kuvaa aikaiseksi.

 

Anne-Mari
Anssi Lauri Photography

Tavoite oli saada hyvää ulkokuvaa sporttisella särmällä niin että vartalo pääsee oikeuksiinsa. Mulla on teinistä asti ollut naisellinen vartalo ja muihin teinityttöihin verrattuna iso ja pyöreä peppu, josta sitten jonkun verran on tullut kuultua kommenttia silloinkin (lähinnä ulkomaalaisilta ja vanhemmilta miehiltä) 😀 Mua ei ole koskaan varsinaisesti kiusattu mutta niinkuin varmasti kaikille, ilkeitä kommentteja olen kuullut eivätkä teinipojat ole niitä ajattelevaisimpia jos kommentoivat tytön ulkonäköä. Sitten taas teinitytön ulkonäköpaineet ja epävarmuus ei välttämättä kestä laisinkaan ilkeää kommentointia. Vaikka ite en joutunut kovinkaan paljon kuulemaan haukkumista, jo ne muutamat rumat kommentit pistivät miettimään ”olenko liian lihava?” ”miksi muut tytöt on noin pieniä?”. Muistan lukeneeni vanhoista päiväkirjoistani miten paljon painan tai miten paksu reisi on jne. ja kauhistelleeni mittausten tuloksia. Loppupeleissä itsetuntoni taisi kuitenkin olla hyvällä tolalla, sillä en koskaan päätynyt teininä laihduttamaan tai masentumaan ulkonäköseikoista, minulla oli muutakin puuhaa: halusin koulussa hyviä arvosanoja, harrastin teatteria ja liikuntaa ja minulla oli hyvä ja tiivis kaveriporukka, jossa sitten tietenkin myös tuli hölmöiltyä enemmänkin 😛 Voin vaan kuvitella miltä vuosia kiusaamisen kohteena oleva henkilö joutuu käymään läpi ja kestämään kun jo muutama tyhmä kommentti voi saada miettimään niin paljon asioita 🙁 Siitä hatunnosto kaikille kiusatuille, jotka ovat siitä nousseet!

Model: Anne-Mari Miettinen, Tähtitorninmäki & Kaivopuisto Helsinki 1.9.2015 Anssi Lauri Photography
Anssi Lauri Photography

 

Muutenkaan en vaan käsitä MIKSI pitää ylipäätään haukkua tai kommentoida ilkeästi kenenkään ulkonäköä?! Se ei tuo kenellekään mitään hyvää vai tunteeko haukkuja itsensä haukun jälkeen paremmaksi? Olen miettinyt välillä puuttuuko haukkujien omasta elämästä sisältöä, kun on aikaa ja näkee vaivaa kommentoidakseen tuntemattoman ihmisen kuvaan jotain ilkeää vai onko kyseessä todella kateus kun usein väitetään vai haluaako haukkuja vaan saada toiselle pahan mielen huvikseen? Sen tajuan ettei kaikkia voi miellyttää, jokaisella on oma naismaku, miesmaku, naisvartaloihanne, miesvartaloihanne jne. mutta on meillä kaikilla silti oikeus näyttää juuri sellaisilta kun haluamme tai olemme. Rakentava kritiikki on sitten tietenkin asia erikseen. Senkin ymmärrän että julkisuudenhenkilöt, missit ja mallit, näyttelijät ovat julkisuudessa ja näin ollen kommentointi ja arviointi on ymmärrettävää mutta come ooooon, siellä on keskustelupalstat täynnä samanmielistä negaporukkaa, pääsee sitten oikeen yhdessä arvostelemaan ja haukkumaan ja go for it jos ei parempaakaan tekemistä ole, mutta MIKSI tulla jonkun omiin kuviin erikseen ilmoittamaan että ”läski” 😀 😀

Kaivopuisto Helsinki Anssi Lauri Photography
Kaivopuisto Helsinki Anssi Lauri Photography

 

Oma naisvartaloihanteeni on nuoresta saakka ollut latinonaisten ja tummaihoisten naisten vartalotyypit. En ole ikinä ihastellut langanlaihoja catwalk-malleja saatika halunnut olla lauta! Tällä hetkellä viihdyn loistavasti vartalossani, vaikka pian olisi taas tarkoitus päästä treenaamisen makuun ja sieltä täältä hiukan kiinteyttää 🙂 Mulla ei oo mitään pakkomieltä painaa tietyn verran tai laihduttaa, haluan näyttää terveeltä sopusuhtaiselta ja ennenkaikkea nauttia myös elämästä ^^ Koko elämä ei voi olla punttia ja maitorahkaa 🙂 Tarvitsen myös pizzailtoja, bileiltoja ja vaikka viininmaisteluiltoja niin ettei seuraavana päivänä tarvitse potea tunnontuskia kun tietää että urheiluakin on tiedossa ensi viikolla. Sopivasti molempia niin kaikki hyvin 😉

 

 Anssi Lauri Photography

 

Eiköhän tässä ollut tarpeeksi mutinaa tälle kertaa 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille <3 Itse muutama päivä menee vielä sängyn pohjalla 🙁

 

Kuvat: www.anssilauriphotography.com

Malli: Anne-Mari Miettinen

Shortsit: Boombody.fi

Paita: BIK BOK

Syyskuvauksia ja mietteitä ulkonäöstä

2 kommenttia “Syyskuvauksia ja mietteitä ulkonäöstä

 • 24.10.2015 at 00:30
  Permalink

  Jotkut käyttäytymisen negatiiviset ilmentymät kun eivät tule ikinä katoamaan, niin on parasta vain huolehtia omasta terveestä itsetunnosta ja viettää aikaa vaan ihmisten kanssa, joille voi antaa ja samalla saada positiivista energiaa.
  Pidän lattarivartaloista ja pilkkeestä, ja kuinkas ollakaan sinusta löytyy samaa;) Tyylikkäitä kuvia kuten myös ne Mansen hotellikuvat. All good;)

  Vastaa
 • 23.12.2015 at 10:54
  Permalink

  Kovin on hiljaista ollut viimeaikoina blogissa:(

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *