Love is in the air – kirjaimellisesti

Kaksi viikkoa kerennyt vierähtämään siitä kun palattiin mieheni Petterin kanssa Suomeen Kosin kahden viikon lomalta. Arki ja treeni on alkanut luistaa jopa yllättävän hyvin ottaen huomioon kuinka paljon lomalla tuli juhlittua : D

Juhlaan meillä totta tosiaan olikin aihetta sillä menolennolla Kosille menimme kihloihin ja paluulennolla oli mun syntymäpäivä : )

Maailman ihanimman yllätyksen oli Petteri järkännyt kosinnan suhteen < 3 Olin siis osannut jo aavistella että jossain vaiheessa kosiminen on tulossa ja jopa arvaillut että ehkäpä loman aikana mutta tätä en odottanut! Hän oli siis mun selän takana suunnitellut pidempään kosimista lentokoneessa! Mikäs sen osuvampaa sillä rakastan lentämistä, lentokoneita ja matkustamista ja se on myös ammattini lentoemäntänä < 3 Petteri oli ottanut yhteyttä koneen miehistöön etukäteen ja suunnitellut heidän kanssaan kuinka aikoo kosia mua.

Niinpä siis 9.9 heti koneen noustua kohti Kreikan Kosia kuulin yllättäen koneen etuosasta kuinka Petteri kuulutti 150 ihmisen edessä ja pyysi mua tulemaan myös koneen etuosaan. Kävelin eteen kädet täristen ja siinä hän sitten sanoi jotain siitä miten yläilmoissa paistaa aina aurinko ja olen tuonut hänen elämäänsä auringon ja haluaisi viettää loppuelämän kanssani ja tulisinko hänen vaimokseen! Tarkalleen en edes muista Petterin sanoja, olin niin tärisevänä ja onnellisena ja muutenkin yllätyksestä sekavana : D Onneksi meillä on kosimisesta video ; ) Ihanien sanojen jälkeen hän polvistui ja ojensi sormuksen..

Ja se sormus! Juuri sellainen, josta unelmoin (ja josta jonkun verran Petterille vinkkasinkin mistä tykkään : P ) Olen aina halunnut erikoisemman värisen kiven, en perinteistä timanttia, joten sormusta koristaa timanttien lisäksi pinkki safiiri < 3 Sormuksen Petteri oli teetättänyt Malmin korupajalla. Täytyy myöntää ettei mulla ole mitään käsitystä miten Suomessa perinteisesti menetellään kosimisen, sormusten tai edes häiden kanssa mutta enhän mä koskaan mitään perinteistä ja samanlaista kaavamaisuutta ole kaivannutkaan muillakaan elämän alueilla, joten eiköhän hoideta nämäkin asiat omalla tavallamme : ) Tarkoitus siis mennä juuri tällä täydellisellä sormuksella naimisiin, ei siis erikseen vihki,- ja kihlasormusta (vai miten se meneekään).

Kosiminen ja tietysti myöntävä vastaus sai kanssamatkustajilta raikuvat aplodit ja aivan ihania kanssamatkustajia olivatkin kun onnittelivat lennon aikana < 3 Hiukan erilainen loman aloitus ainakin : D

Tottakai maailman paras matkustamohenkilökunta poksautti meille shampanjat auki ja oli muistanut vielä kortilla ja kukilla. Näin meidän normaali kesäloma muuttui kihlajaismatkaksi < 3

Petterin instagramista heti kihlautumisen jälkeen < 3
Kihlajais illalliselle menossa ensimmäisenä iltana Kosilla
Kihlajais illalliselle menossa ensimmäisenä iltana Kosilla

 

Love is in the air – kirjaimellisesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *