Mitä tässä nyt enään lupailee :)

Se on siis uusivuosi ja uusi minä vai miten se nyt menee? : ) Aika, jolloin pitäisi ryhdistäytyä, alkaa urheilemaan enemmän, syömään terveellisemmin ja lopettaa viinin lipittäminen. Kuulostaa vähän kurjalta vuoden alotukselta mun mielestä, varsinkin kun eletään vielä vuoden hirveintä vuodenaikaa! Itse en oo oikeestaan koskaan tehnyt uudenvuoden lupauksia mutta nythän voisi ainakin luvata saada enemmän aikaan täällä blogin puolella ; )

Viime vuosi oli mulle ennätyksellinen siinä mielessä että olin jo toista kesää samassa työpaikassa, joten pääsin nauttimaan ihan ensimmäisistä oikeista lomista! Wuhuuu! Nyt kun ajattelee, oon ollut samassa työpaikassa 2,5 vuotta joka todella on mulle ennätys koska kyllästyn nopeasti, kaipaan vaihtelua ja seikkailua enkä jaksa kovinkaan kauan töissä, jossa jokainen päivä on samalainen. Siinä mielessä mahtavaa tehdä työtä, jossa kesäkausi on täysin erilainen kun talvikausi ja talvella pääsee sillointällöin auringon alle lämmittelemään 🙂 En ole kerennyt tylsistymään. Myös vakituinen työ on varsinkin lentoalalla melkoisen arvokas, työ tuppaa nimittäin monessa yhtiössä olemaan kausityötä tai määräaikaisilla sopimuksilla hyppelemistä lentoyhtiöstä toiseen. Silloin lomat ei kerry ja joutuu jatkuvasti istumaan eri yhtiöiden palkattomilla kursseilla päästäkseen taas muutamaksi kuukaudeksi lentämään. Olen siis alkanut arvostamaan vakituisen työn antamaa turvaa ja taoudellista vakautta, joita vielä pari vuotta sitten en todellakaan ajatellut :O Silloin olin tehnyt kausia oppaana eikä seuraava kausi ollut koskaan täysin varma, saako jatkoa, pääseekö haluamaansa kohteeseen saatika tapahtuuko kauden aikana kohteessa jotain miksi joutuu jättämään kauden kesken (vallankumous, konkurssi jne, :D) Olin siis tottunut elämään hetki kerrallaan turhia stressaamatta jatkosta. Edellisestä yhtiöstä suoraan sanottuna karkasin Big Brother taloon, kun kaipasin vaihtelua :DD Eikä mitään tietoa tulevaisuudesta! Moni voi ajatella että olin edesvastuuton tai hullu mutta mä oon sitä mieltä että elämässä kuuluu tarttua tilaisuuksiin jos sellaisia tarjotaan ja kokeilla uusia asioita varsinkin jos toinen vaihtoehto on kärvistellä taas vuosi eteenpäin työssä ja arjessa, jossa ei viihdy. Mutta kuten sanottu, oon alkanut nauttimaan myös vakituisen työn tuomista eduista: ei tarvitse stressata laskujen maksuista ja pystyy sillointölläin hemmottelemaan itseään kunnon juhlilla, illallisilla tai vaikka hienolla laukulla 🙂 En kumminkaan aio myöntää että oisin aikuistumassa 😛

Juhlista puheenollen uudenvuoden juhlat on varmaan juhannuksen ohella vuoden parhaimmat juhlat ja tänä vuonna aivan superit! Oltiin miesystäväni kanssa juhlimassa uuttavuotta Vanajanlinnassa.

Vanajanlinna
Vanajanlinna

 

klo.00.00 skumppaa ja raketteja
klo.00.00 skumppaa ja raketteja

Ilta oli aivan mieletön, saavuttiin paikalle siinä neljän aikaan, avattiin huoneessa shamppanja ja sitä nautittiin samalla kun meikkasin. Sitten upea illallinen jonka jälkeen alkoi show 🙂 Esiintyjinä Rudi Rok, Spekti, Kim Herold ja Jesse Kaikuranta.

Olin tullut työreissulta vasta edellisenä tiistaina ja tuli hiukan paniikki hommata uudenvuoden mekkoa 😀 Painelin Ferreriin ja onneksi siellä oli vielä mekkoja jäljellä! Tämmöisen ihanuuden löysin 🙂 Pitääkin aina jättää kaikki viimetinkaan!

Iik! Mun pitää olla aamulla kentällä jo 5.40 joten tämä tältä erää ja tosiaan lupaan palailla tänne useammin 🙂 <3 Hyvää yötä!

 

Mitä tässä nyt enään lupailee 🙂

2 kommenttia “Mitä tässä nyt enään lupailee :)

 • 24.1.2016 at 20:03
  Permalink

  Hei Anne-Mari!

  Oot todella viehättävä nainen. Pidän erityisesti seksikkäistä kuvistasi Instassa.Sulla on hyvännäköinen peppu.

  Vastaa
 • 9.2.2016 at 19:22
  Permalink

  Moi Anne-Mari!

  Sulle sopii tosi hyvin kiiltävät sukkahousut. Ne korostaa hyvin sun kauniita sääriä. Hyvää kevään alkua 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *